Badkamer foto achterwand: bedrukt glas vs tegels

Een badkamer foto achterwand is een glasplaat met foto naar keuze, die jouw badkamer in één oogopslag ene uniek en modern karakter geeft. Ben je op zoek naar een ander alternatief voor de saaie, standaard tegels die je op dit moment in je badkamer hebt? Kies dan voor een badkamer foto achterwand / Acrylglas douchewanden met foto en je transformeert jouw badkamer in een unieke, sfeervolle en moderne ruimte met sfeer.

Meer over de voordelen en mogelijkheden van een badkamer foto achterwand in vergelijking met standaard tegels in de badkamer, lees je in dit artikel.

De voordelen van badkamer foto achterwand versus tegels

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het vervangen van je standaard badkamertegels met een badkamer foto achterwand. De belangrijkste voordelen die deze keuze met zich meebrengt, zijn de volgende:
– Door een badkamer foto achterwand / spatwand keuken te plaatsen en je tegels te vervangen, krijgt je badkamer een modern en uniek karakter.
– Een badkamer foto achterwand kan aangepast worden door gaten te maken in de glasplaat. Zo hoef je geen stopcontacten of kranen te verplaatsen, maar laat je jouw badkamer foto achterwand simpelweg stylen zoals jij dit wil.
– Je hoeft geen bloemen, planten en andere accessoires meer te kopen om een specifieke sfeer te creëren, want met de aanschaf met een badkamer foto achterwand heb je direct de sfeer die je wil bereiken in je badkamer.
– – Bedrukt glas met foto in de badkamer geeft je de mogelijkheid geheel te ontspannen met mooie landschappen, foto’s van prachtige natuur of indrukwekkende foto’s van een zonsondergang.
– Bedrukt glas met foto is voordelig, origineel en uniek.

Lees ook:  Een foto op glas laten maken

In vergelijking met standaard tegels is bedrukt glas in de badkamer dan ook unieker, moderner, sfeervoller en origineler. En omdat een glasplaat geheel naar wens vormgegeven kan worden, hoef je geen stopcontacten of kranen te verplaatsen als je tegels vervangt met een badkamer foto achterwand.

De mogelijkheden van badkamer foto achterwand versus tegels

Als je ervoor kiest om jouw standaard keramische tegels in de badkamer te vervangen met een badkamer foto achterwand, heb je diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor bedrukt glas met foto in de achterwand van de badkamer, op de glazen douchewand, op de glazen douchedeur, op de glazen douchehoek en zelfs op de glazen schuifdeur in de badkamer. Door deze vele mogelijkheden krijg je de kans om jouw badkamer geheel naar wens te stylen, waarbij je zelf kunt kiezen welke tegels je wil vervangen met een badkamer foto achterwand. En omdat je bij het kopen van bedrukt glas met foto voor in de badkamer de keuze hebt uit vele afbeeldingen, foto’s en prints, is er voor iedereen wel een geschikte foto achterwand voor in de badkamer te vinden. Ontdek ook blog post over Behang trends 2022

Door Vince