Stiletto Nagels

Ben jij een modebewuste vrouw die weleens de nieuwe rage op het gebied van nagels -stiletto nagels- wilt proberen? Als het antwoord ja is, dan is dit artikel is zeker iets voor jou. Vrouwen vandaag de dag zijn veel meer open voor een nieuwe, modieuze look, met inbegrip van de nagels. Lange tijd waren en alleen maar simpele nail art designs beschikbaar om je nagels te decoreren, maar dit is niet langer het geval.

Stiletto nagels, zijn kunstnagels die meestal worden gemaakt van plastic. Ze worden bevestigd aan de natuurlijke nagels en dienen als uitbreidingen die kunnen worden gevormd in de gewenste vorm. Klinkt interessant hè? Nu, als je wilt leren hoe je de perfecte stiletto nagels kunt zetten dan kun je in het volgende deel precies lezen hoe dit moet.

10 Stappen voor perfecte stiletto nagels

1. Bereid alle benodigde materialen voor.

Dit is de eerste die je moet toepassen voor de perfecte stiletto nagels. Zonder deze benodigdheden zal alles niet mogelijk zijn. Materialen die worden gebruikt zijn een nagelriem stok, nagelborstel, kunstnagels, een nagelkinpper, nagelvijl, nagel primer, acryl borstel, vloeibaar monomeer, acryl poeder, nagel buffer, nagelriem olie, en nagellak .

2. Was je handen met antibacteriële handzeep.

Je handen wassen antibacteriële handzeep is een essentiële stap in een procedure. Dit zorgt ervoor dat je handen goed zijn gereinigd en er geen micro-organismen meer op je nagels aanwezig zijn. Mocht er iets fout gaan tijdens het zetten van de stiletto nagels (zoals een wondje) dan kunnen deze geen vervelende bijwerkingen veroorzaken.

3. Duw je nagelriemen omlaag of verwijder deze.
Nu je handen schoon zijn duw je je nagelriemen met een nagelriem stok of verwijder je ze helemaal met behulp van een nagelriem remover. Dit doe je voor een esthetische, schone look. Maar als je een meer natuurlijke look voor je nagels wilt dan kun je je nagelriemen in principe ook laten zitten.

4. Verwijder stof en breng een basislaag aan.
Borstel stof van nagels met een nagelborstel, en lak deze daarna met een goede basislaag. Laat dit goed drogen voordat je verder gaat met de volgende stap.

5. Tijd voor de kunstnagel.
Kies de juiste grootte van de kunstnagel, en plak deze op de nageltip met wat nagellijm. Laat deze hierna goed hechten endrogen. Tot slot, knip je de kunstnagel met een nagelknipper in de gewenste stiletto vorm.

6. Borstel nogmaals na.
Maak gebruik van een nagelborstel om nogmaals alle stof van de nagels af te vegen. Breng hierna de primer aan voordat je de nagellak aanbrengt. Dit helpt zowel de nagel te reinigen en de nagellak beter te laten hechten.

7. Breng de (acryl)nagellak aan
Dompel een acrylkwast in vloeibaar monomeer, en veeg daarna borstel in het acrylpoeder. Dit creërt een bal van
acrylnagellak. Verspreid de lak op de nagel en veeg deze in zijn geheel uit. Herhaal dit totdat de gehele nagel is bedekt met een voldoende hoeveelheid lak.

8. Vijl de nagel op.
Met behulp van een nagelvijl, glad je de randen van de nagel en breng je deze in de gewenste vorm.

9. Breng de gewenste nagellak aan.
En nu is het tijd voor om lekker artistiek te worden. Breng de nagellak aan en laat deze goed drogen. Eventueel kun je nog een goede toplaag aanbrengen zodat de stiletto nagels langer meegaan.
10 De laatste loodjes.
Na de laatste stap moet je uiteraard je handen wassen, omdat je hebt beziggehouden met chemische middelen. Eventueel kun je ze hierna nog masserenjmet wat olie om de nagels strak en gezond te houden. Nu kun je eindelijk genieten van je stiletto nagels!