Glow in the dark Nagellak

Ga jij vaak op stap of houd je ervan om je nagels ook in het donker te tonen? Dan is glow in the dark nagellak een ideaal product voor jou! Het is de nachtmerrie voor veel vrouwen: de lichten gaan uit en je prachtige nagellak is niet meer door anderen te bewonderen. Met behulp van glow in the dark nagellak is dit voorgoed verleden tijd. Het maakt niet uit hoe donker het is, want je nagels zullen altijd prachtig schijnen. Je kunt deze nagellak uiteraard standaard kopen, maar wellicht vind je het leuker (en goedkoper!) om je eigen glow in the dark nagellak samen te stellen? Hoe dan ook, hieronder lees je alles dat je moet weten over deze unieke, lichtgevende lak.

Tips bij het kopen van Glow in the dark Nagellak

Wees niet de goedkoopste

Laten we eerlijk zijn, je krijgt vrijwel altijd waar je hebt voor betaald. Deze wijze spreuk gaat ook in dit geval op.
Goedkope nagellakken zijn dun, slijten sneller en hebben meer lagen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Echter, hoe meer lagen je moet toepassen, hoe groter de kans is op uitstrijkjes, deuken en slijtage van je nagels. Tevens kan het uiteindelijk duurder zijn als je teveel lagen moet aanbrengen om tot een goed resultaat te komen. Vandaar dat je beter een aantal euro’s extra kunt besteden en voor een kwalitatieve lak kunt kiezen.

Lees Reviews

Met de opkomst van het internet zijn mensen steeds meer geneigd om hun ervaring met een product te lezen. Dit is ideaal omdat je zo van andere kunt leren of een bepaalde nagellak goed of slecht is. Lees een aantal online reviews over de verschillende merken glow in the dark nagellaken en beslis welke het best bij je past. Houd echter in gedachten dat je niet alle ervaringen van mensen kunt vertrouwen. Soms hebben ze onrealistische verwachtingen of nemen ze gebruiksaanwijzing niet goed in achter en proberen ze dit op het glow in the dark nagellak product af te schuiven. Neem wat je leest dus met een korreltje zout en zorg dat je je mening niet baseert op één enkele review.

Let op de merken nagellak

Sommige van de beste nagellakken zijn van bekende merken die je ongetwijfeld kent. Sally Hansen en OPI zijn voorbeelden die vrijwel altijd een zeer goede kwaliteit nagellak afleveren. Aangezien lichtgevende nagellak een populair product is, bieden deze fabrikanten het ook aan en kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit overeenkomt met hun andere producten. Dat betekent natuurlijk niet dat onbekende of goedkope merken altijd slecht zijn. Integendeel, er zijn veel merken die een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs kunnen leveren. Maar wel geldt vaak voor deze merken dat je dit niet vooraf mag veronderstellen en je dus goed onderzoek moet doen voordat je zulke glow in the dark nagellak producten aanschaft.

Zelf glow in the dark nagellak maken

Sommige mensen vinden het fijner en goedkoper om hun eigen lichtgevende nagellak te maken. Hoewel de glow in thedark nagellak vaak duur is en de gewenste kleur vaak moeilijk te vinden is, is het maken van je eigen lak in principe zo simpel als het mengen van vloeistof en poeder. Als je het goed hebt uitgevoerd zal de nagellak de gewenste glans geven wanneer de lichten zijn uitgeschakeld. Het biedt ook een aanzienlijke besparing en een grotere keuzemogelijkheid.

Het proces is erg eenvoudig als je weet waar je op moet letten.

Voor het creëren van je eigen lichtgevende nagel lak heb je de volgende dingen nodig:

(1)normale nagellak in je gewenste kleur
(2)glow in thedark hars
(3)dop van de pen
(4)kogellagers

Als je deze benodigdheden eenmaal in huis hebt voer je de volgende stappen uit:

Stap 1) Het gebruik van kogellagers.

Open eerst een fles nagellak en plaats 2-3 kleine kogellagers in de fles. De kogellagers zullen langzaam afzakken naar de bodem van de fles. Zij zullen dienen als ondersteuning bij het mengen van de nagellak omdat ervoor zullen zorgen dat het mensel homogeen zal zijn.

Stap 2) Glow in the dark hars

Na de eerste stap neem je de glow in the dark hars en open je de voeg je de hars toe aan de nagellak. Het achterblijfsel kun je eruit schrapen met een dop van een pen, zodat niets verspild zal worden. Afhankelijk van de hars, heb je per fles nagellak ongeveer zes doppen glow in the dark hars nodig om tot een ideale verhouding te komen.

Stap 3) – Schudden van de fles nagellak

Als je klaar bent met het overgieten van de hars in de fles nagellak, schroef je de drop stevig op de fles en schudt je
deze enkele minuten, zodat het mengsel goed verspreid is. Pas wel op dat je dit niet te hard doet, zodat de kogellagers de fles niet zullen beschadigen.

Stap 4) – Schilderen uw nagels
Nu ben je klaar om je nagels te schilderen. Open het flesje nagellak en begin met het lakken van een vingernagel. Pas als alles naar wens is ga je over op je andere nagels. Merk je dat het mengsel niet zo goed gelukt is, dan kun je deze in de tussentijd nog even goed schudden of wat extra hars toevoegen aan de nagellak.

Stap 5) Aanschouw het resultaat van je glow in the dark nagellak

Zodra je klaar bent met het lakken van je nagels schakel je de verlichting uit, of loop je even naar een donkere plaats om het resultaat van je zelfgemaakte glow in the dark nagellak te aanschouwen. Nogmaals, als je niet geheel tevreden bent met het resultaat omdat ze niet goed oplichten, voeg je wat meer hars toe aan de nagellak. Herhaal deze stappen totdat je helemaal tevreden bent met je glow in the dark nagellak.