Gelnagels Starterspakket

Het is niet lang geleden dat het eerste gelnagels starterspakket opdook bij drogisterijen en andere retailers. Vandaag de dag zijn er ontzettend veel starterspakketen om uit te kiezen. Het kan een beetje overweldigend zijn om een gelnagels starterspakket te kiezen, vooral als je nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Vandaar ook dat wij je een overzicht geven van de meest populaire starterspakketten die we zelf getest hebben.

Het goede nieuws is is dat de meeste kits een uitstekende kwaliteit leveren en op de lange termijn je dus een hoop geled besparen in vergelijking met een wekelijkse trip naar de nagelsalon. Het probleem is echter dat sommige starterspakketten beter zijn op bepaalde aspecten, zoals gebruiksgemak, eenvoud, duurzaamheid of de verwijderingsprocedure dan anderen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur zijn sommige aspecten belangrijker dan anderen, dus hebben we 7 gelnagels starterspakketten op een rij gezet en de voor- en nadelen beschreven. Hopelijk zal dit helpen om je een keuze te laten maken voor een kit die het beste bij je past.

De beste (salon)kwaliteit

Gelish Mini heeft van alle kits de meest salonachtige kwaliteit, maar dat is ook niet zo gek aangezien het een salonmerk in. Gelish Mini is de thuisversie, en is qua kwaliteit even goed als de salonversies maar wordt geleverd in kleinere flessen. Deze gelnagels hielden het langst, voelden erg solide aan en leken net alsof ik ze had gezet bij een nagelsalon.

Dit gelnagels pakket is dan ook de duurste die we getest hebben. De versie met UV-lamp kost zo’n €90 terwijl de is ook dan het startertspakket met basics (primer, basislaag, toplaag, Nagelriemolie, Cleanser & Remover) ongeveer €50 kost. Individuele kleuren kunnen worden bijgekocht voor ongeveer €15 per stuk, en Gelish heeft het grootste assortiment kleuren van alle leveranciers. Je kunt kiezen uit maar liefst 90 kleuren. Een compleet gelnagels starterspakket van Gelish begint dus bij zo’n €105.

Het makkelijkst te verwijderen

Kiss Everlasting Gellak is vrij simplistisch, met een 1-2-3 stap applicatie (deze heeft een ‘ingebouwde’ primer). De LED-lamp wordt apart verkocht voor ongeveer €35, terwijl de kleur en french manicure kits aangeschaft kunnen worden voor zo’n €20 per stuk. Het pakket bevat standaard alle lagen en accessoires die je nodig hebt om te beginnen met het gelnagels zetten. Extra kleuren kosten ongeveer €`11 per stuk.

Terwijl deze gel manicure niet zo lang meegaat als sommige van de andere kits, was deze veruit het makkelijkst te
verwijderen (wat bij sommige merken een hele opgace kan zijn). Als je op zoek bent naar een eenvoudig, toegankelijk
startsterspakket dan is dit een erg goede keuze.
De All-Inclusive Set

De Red Carpet Manicure set is geweldig voor om jezelf of anderen cadeau te geven, want het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt: een LED-lamp, primer, basislaag, kleur nagellak, toplaag, nagelriemolie, xleanser, remover en alle benodigde gereedschappen. De prijs samen is €80. Extra gellak kleuren zijn beschikbaar voor €10 per stuk, waardoor Red Carpet Manicure een van de meer betaalbare merken is.

Dit pakket is eigenlijk vrij gelijkaardig aan de Gelish Mini set, niet alleen qua uiterlijk, maar ook wat betreft
kwaliteit. De nagellak gaat even lang mee als professionele nagellak bij de nagelsalon, maar kan gewoon online of bij een drogisterij gekocht worden.
Voor onderweg

Als je altijd onderweg bent, vaak reist, of gewoon ruimte wilt besparen, dan zal het Orly SmartGel gelnagels starterspakket een van je beste vrienden zijn. De ultraslanke LED-lamp heeft ongeveer de grootte van een iPhone, maar kost helaas wel €100. Hij springt aan de zijkant door 4 vingers naar binnen te steken of opent aan de onderkant voor een enkele vinger.

De starter kit wordt compleet geleverd met primer, basis- en toplaag, cleanser, remover en accessoires en kost slechts €40. Individuele kleuren kunnen worden aangeschaft voor €10 per stuk.

 

Voor de beginner

De tweede kit die Sally Hansen biedt, is het Insta-Gel Strips systeem. Sally Hansen is beroemd geworden door hun geweldige nagellak strips, en ze nu brengen ze dit starterspakket naar de gelnagels wereld. Dit product is zeer geschikt voor de nagellak beginner met een onvaste hand of voor degenen die professioneel uitziende nail art willen.

Deze kit bevat een mini (enkele vinger) LED-lamp, een pak nagellak strips, een toplaag en de nodige instrumenten voor slechts €30. Individuele strips zullen je ongeveer €15 kosten (en bieden slechts één enkele manicure), dus zelfs al is het handig en gemakkelijk te gebruiken, uiteindelijk is dit systeem ook veruit het duurste. Uitstekende keuze voor beginners.

 

Meest simplistische starterspakket

Sally Hansen biedt twee verschillende gella systemen; de eerste is een traditionele salon geïnspireerd systeem met een basislaag, kleur nagellak en toplaag. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt voor €70 en extra kleuren kosteb €13.

De kit bevat verder individuele zuivering doekjes, die niet zo lang meegaan als een complete fles, maar wel iets makkelijk in gebruik is.

Best Overall kit

SensatioNail was één van de eersten die een gelnagels starterspakket op de markt bracht. En nog steeds is dit innovatieve merk ontzettend populair door de algehele kwaliteit, gebruiksgemak, toegankelijkheid en prestaties. Een kit kost ongeveer €50 en bevat voor die prijs een LED-lamp, primer, basis- en toplaag, kleurlak en cleanser terwijl de individuele tinten kunnen worden aangeschaft voor €10. Sensationail biedt met deze prijzen dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.