Gel Nagellak Set

Gel nagellak sets zijn zeer populair geworden voor het eenvoudig creëren van artistieke nagels. Deze sets zijn handig voor het toepassen van eenvoudige lagen nagellak en het verstrekken van een basislaag om daar de gekleurde lak op aan te brengen. Aangezien een gel nagellak set over het algemeen alle benodigde accessoires bevat voor het aanbrengen van gelnagels hoeft je niet meer alle benodigdheden los in te kopen. Met deze sets heb je dus een grote creatieve vrijheid en kun je je nagels voor iedere gelegenheid in een geschikt model lakker. Bij de meeste kits worden kunstpatronen toegevoegd zodat je deze niet meer zelf op de nagels hoeft te schilderen. Dit is uiteraard ontzettend handig voor beginners die nog niet over de ervaring beschikken om ingewikkelde ontwerpen aan te brengen. Afhankelijk van je smaak en voorkeuren is dus vrijwel ieder nail art design in een handomdraai te creëren.

Zoals gezegd kun je met deze gel nagellak sets je nagels versieren voor elke gelegenheid. Deze verbeteringen zullen je
nagels sterker maken en een geweldige uitstraling bij anderen achterlaten. Je kunt ze lakken in een natuurlijk design of juist in een zeer decoratief ontwerp. Het resultaat zal er prachtig uitzien en wordt niet poreus nadat de gelnagellak is aangebracht en gedroogd met een UV-lamp. Na het aanbrengen zullen de kleuren voor enkele weken stralend blijven glanzen en niet afpellen. Gel nagellak wordt geprefereerd boven acryl soorten omdat ze sterker zijn dan de natuurlijke nagel en langer in model blijven.

Waarom een gel nagellak set kopen?

Deze gel nagellak sets zijni over het algemeen verkrijgbaar in prijzige professionele kits en voor thuisgebruik als starter sets voor beginners die een professionele uitstraling voor hun nagels willen hebben. Een groot voordeel van deze sets is dat ze vrijwel alle bendodigheden bevatten om prachtige nagels te creëren. Accessoires die zijn opgenomen in de meeste van de sets zijn primaire en secundaire gel nagellak kleuren, penselen, nageltips, katoenen doekjes en een nagellak remover. Sommigen komen zelfs met een DVD om je te leren hoe je de gellak moet toepassen en een UV-lamp moet gebruiken om de gel te drogen.

De gelnagel is zo ontworpen dat de natuurlijke nagels blijven groeien terwijl ze bedekt zijn onder de laag gellak. Een
ander voordeel is dat tijdens het groeien je de natuurlijke nagel kunt herbehandelen met de gellak zodat de gehele nagel gelakt blijft. De gelcoating beschermt verder tegen kraken, scheuren en dunne nagels.

Met deze sets kun je dus zowel je nagels decoreren als versterken door voort te bouwen op de top van de natuurlijke nagel en niet een kunstmatige acrylcoating. Tenzij je dit wilt hoeft je de gel nagellak in principe nooit te verwijderen Alles wat je hoeft te doen is je nagels goed onderhouden en ze af en toe bij te lakken.

Als je dus wilt kiezen voor een beetje extra glamour en een verfijnde look, is een gel nagellak set een uitstekende methode om dit te bereiken. Als je eenmaal een kit in bezit hebt kun je oude of lege onderdelen vervangen door losse accessoires. Je hoeft dus in principe nooit meer een nieuwe set te kopen.